Gymnázium Dr. Karla Polesného Znojmo

Státní škola s tradicí od roku 1919.

česky english deutsch
Jídelníček na nejbližší dny
Den Polévka Jídlo 1 Jídlo 2 Nápoj
6.2.
Pondělí
česneková s kroupami
hovězí v BBQ omáčce, brambory, salát z čínského zelí taštičky plněné povidly sypané cukrem, polité máslem, ovoce
(1.1, 3) 
sirup, ochucené mléko (7)
(7)
7.2.
Úterý
gulášová
(1.1)
krůtí maso sypané sýrem, rýže, obloha zeleninová
(7)
brokolicový nákyp, brambory, pribináček z tvarohu a smetany
(1.1, 3, 7) 
čaj, ochucené mléko (7)
(7)
8.2.
Středa
mrkvová s tarhoňou
(1.1, 3, 7)
karbenátek pečený, bramborová kaše, salát okurkový
(1.1, 3, 7)
křenová omáčka, houskový knedlík, vejce
(1.1, 3, 7) 
čaj, ochucené mléko (7)
(7)
9.2.
Čtvrtek
krupicová s vejci
(1.1, 3, 7)
hrachová kaše, maso uzené, chléb, okurek, ovoce
(1.1, 3, 7)
těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, ovoce
(1.1, 7)
sirup, ochucené mléko (7)
(7)
10.2.
Pátek
hrstková (luštěninová směs)
zbruf se sýrem, těstoviny
(1.1, 7)
smažený hermelín, brambory, dresing
(1.1, 3, 7) 
sirup, ochucené mléko (7)
(7)
13.2.
Pondělí
z vaječné jíšky
(1.1, 3)
čevabčiči, brambory s máslem, salát rajčatový
(1.1, 3, 7)
rýžová kaše s lesním ovocem sypaná kakaem, ovoce
(7) 
čaj, ochucené mléko (7)
(7)
14.2.
Úterý
bramborová
(1.1)
bulgur se zeleninou a sýrem, salát fazolový
(1.1, 6, 7) 
bramborové knedlíky plněné sojovým masem, zelí
(1.1, 3, 6)
sirup, ochucené mléko (7)
(7)
15.2.
Středa
hovězí vývar s těstovinami
(1.1)
rajská omáčka, maso vařené, těstoviny
(1.1)
květák s vejci jako mozeček, brambory, salát z červené řepy  čaj, ochucené mléko (7)
(7)
16.2.
Čtvrtek
jarní zelenina
(9)
rybí filé na kmíně, brambory s máslem, salát z čínského zelí a paprikou
(4, 7)
segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce
(1.1, 3, 7)
sirup, ochucené mléko (7)
(7)
17.2.
Pátek
hrachová
(1.1)
kuřecí nudličky na ananasu a mandarinkách, rýže, salát listový s ředkvičkou
(1.1)
italské těstoviny s houbovou omáčkou sypané polníčkem, salát listový s ředkvičkou
(1.1, 3, 7) 
čaj, ochucené mléko (7)
(7)
Seznam alergenů
1.1 Obiloviny obsahující lepek - pšenice a výrobky z ní
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
9 Celer a výrobky z něj
DofE i na naší škole - připoj se
Prezentace o škole pro uchazeče
Jídelníček
Zítra
Polévka: gulášová
Hlavní jídla:
  1. krůtí maso sypané sýrem, rýže, obloha zeleninová
  2. brokolicový nákyp, brambory, pribináček z tvarohu a smetany
Pití: čaj, ochucené mléko
Dnes
Polévka: česneková s kroupami
Hlavní jídla:
  1. hovězí v BBQ omáčce, brambory, salát z čínského zelí
  2. taštičky plněné povidly sypané cukrem, polité máslem, ovoce
Pití: sirup, ochucené mléko
Další dny
 Výchovný poradce
Mgr. Miroslava Kubíčková - kab TV ženy
tel.: 515 266 197, 732 980 089
úterý 07:30 - 08:50, 12:00-15:00
středa * 14:30 - 16:00
čtvrtek * 08:10 - 08:50
* po předchozí domluvě
Gaudeamus 2020 - On-line přednáškové dny
Open Day MU Brno
Online veletrh vysokých škol
Nabídka pomoci v matematice, chemii a biologii
Letní škola sportovních technologií - VUT Brno
 Školní metodik prevence
Mgr. Daniel Nechvátal - školní klub
pondělí 11:00 - 11:45
úterý 09:00 - 09:45
středa 09:00 - 09:45
čtvrtek 11:00 - 11:45
pátek * 13:00 - 14:00
* po předchozí domluvě
Školní psycholožka
Mgr. Alena Křenecká - školní klub
akrenecka@seznam.cz
čtvrtek 13:00 - 16:00
Upozornění pro žáky a zákonné zástupce

Upozorňujeme všechny žáky a zákonné zástupce, že přihlašování žáků ke zdravotnímu pojištění nezabezpečuje škola! Tuto povinnost má zákonný zástupce nebo zletilý žák.

To, že student (žák) pokračuje ve studiu na střední škole, musí své zdravotní pojišťovně oznámit nejpozději do 8 dnů od vzniku této skutečnosti.

Zdravotní pojišťovně se musí oznamovat jak zahájení, tak i ukončení studia, případně přerušení či znovuzahájení, a to vždy nejpozději do 8 dnů.

Prosíme studenty a zákonné zástupce, aby se s platností od 1. 10. 2022 tímto nařízením řídili.