Gymnázium Dr. Karla Polesného Znojmo

Státní škola s tradicí od roku 1919.

Důležitá sdělení
Výdej obědů cizím strávníkům
je ze dvora (vstup vraty z ulice Pontassievské) v době od 11:30 do 12:30. Učitelé a žáci mohou vyzvedávat obědy po celou dobu výdeje.
Jídelníček na nejbližší dny
Den Polévka Jídlo 1 Jídlo 2 Nápoj
1.12.
Úterý
koprová
(1.1, 3, 7)
krůtí kousky na rozmarýnu, rýže dušená
(1.1)
rybí filé na bylinkách, bramborová kaše
(4, 7)
sirup
2.12.
Středa
z červené čočky
(1.1, 9)
holandský řízek, brambory s máslem, kompot
(1.1, 3, 7)
barevné těstoviny s krůtím masem a zelím, salát
(1.1, 3)
čaj
3.12.
Čtvrtek
zeleninová s kapáním
(1.1)
špagety po italsku se sýrem
(1.1, 7)
čočka se zeleninou, chléb, okurek
(1.1, 3)
sirup
4.12.
Pátek
vývar s nudlemi
(1.1)
kuřecí maso po čínsku, rýže dušená
(1.1)
hovězí maso vařené, dušené mrkvičky, brambory
(1.1)
čaj
7.12.
Pondělí
italská
(1.1)
vepřová pečeně, zelí, bramborový knedlík
(1.1)
horňácký guláš z krůtího masa, chléb
(1.1, 3)
čaj
8.12.
Úterý
zeleninová se sýrem
kapustové karbenátky, brambory, dresing
(1.1, 3, 7)
kuře na paprice, těstoviny
(1.1, 7)
sirup
9.12.
Středa
hrachová s houskou
(1.1)
kynuté knedlíky s jahodami sypané skořicí
(1.1, 3, 7)
sekaná pečeně, brambory, kompot
(1.1, 3)
čaj
10.12.
Čtvrtek
vývar s těstovinami
(1.1)
hovězí maso vařené, koprová omáčka, brambory
(1.1, 7)
bulgur se zeleninou a sýrem, salát
(1.1, 6, 7)
sirup
11.12.
Pátek
z rybího filé
(1.1, 4, 7)
zbruf z krůtího masa, těstoviny
(1.1)
zapečené brambory s brokolicí, kuřecím masem a sýrem
(3, 7)
čaj
Seznam alergenů
1.1 Obiloviny obsahující lepek - pšenice a výrobky z ní
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
9 Celer a výrobky z něj
Důležitá sdělení
Výdej obědů cizím strávníkům
je ze dvora (vstup vraty z ulice Pontassievské) v době od 11:30 do 12:30. Učitelé a žáci mohou vyzvedávat obědy po celou dobu výdeje.
Jídelníček
Dnes
Polévka: koprová
Hlavní jídla:
  1. krůtí kousky na rozmarýnu, rýže dušená
  2. rybí filé na bylinkách, bramborová kaše
Pití: sirup
Zítra
Polévka: z červené čočky
Hlavní jídla:
  1. holandský řízek , brambory s máslem, kompot
  2. barevné těstoviny s krůtím masem a zelím, salát
Pití: čaj
Další dny
 Výchovný poradce
Mgr. Miroslava Kubíčková - kab TV ženy
tel.: 515 266 197, 732 980 089
úterý 13:50 - 14:25
středa 13:50 - 14:25
čtvrtek * 14:00 - 15:00
pátek * 12:00 - 12:40
* po předchozí domluvě
Gaudeamus 2020 - On-line přednáškové dny
Open Day MU Brno
Online veletrh vysokých škol
Nabídka pomoci v matematice, chemii a biologii
Letní škola sportovních technologií - VUT Brno
 Školní metodik prevence
Mgr. Daniel Nechvátal - školní klub
pondělí 11:00 - 11:45
úterý 09:00 - 09:45
středa 09:00 - 09:45
čtvrtek 11:00 - 11:45
pátek * 13:00 - 14:00
* po předchozí domluvě