Gymnázium Dr. Karla Polesného Znojmo

Státní škola s tradicí od roku 1919.

Jídelníček na nejbližší dny
Den Polévka Jídlo 1 Jídlo 2 Nápoj
21.9.
Pondělí
cizrnová se zeleninou
(1.1)
penne těstoviny s bazalkou, rajčaty a sýrem
(1.1, 7)
vepřová pečeně štěpánská, rýže dušená
(1.1)
sirup
22.9.
Úterý
italská
(1.1)
svíčková na smetaně, houskový knedlík
(1.1, 3, 7, 9)
krupičná kaše s čokoládou, kompot
(1.1, 7)
čaj
23.9.
Středa
z hlívy ústřičné
(1.1)
sekaná pečeně, brambory s máslem, kompot
(1.1, 3, 7)
krůtí maso na česneku, bulgur
(1.1)
sirup
24.9.
Čtvrtek
bramborová se sýrem
(1.1, 7)
srbské rizoto z kuřecího masa, salát
(7)
horňácký guláš, chléb
(1.1, 3)
čaj
25.9.
Pátek
vývar s tarhoňou
(1.1, 3, 9)
králičí stehno pečené, bramborová kaše, okurek
(7)
hovězí maso vařené, dušená zelenina, brambory
(1.1)
sirup
Seznam alergenů
1.1 Obiloviny obsahující lepek - pšenice a výrobky z ní
3 Vejce a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
9 Celer a výrobky z něj
Jídelníček
Pozítří
Polévka: cizrnová se zeleninou
Hlavní jídla:
  1. penne těstoviny s bazalkou, rajčaty a sýrem
  2. vepřová pečeně štěpánská, rýže dušená
Pití: sirup
Úterý 22.09.2020
Polévka: italská
Hlavní jídla:
  1. svíčková na smetaně, houskový knedlík
  2. krupičná kaše s čokoládou, kompot
Pití: čaj
Další dny
 Výchovný poradce
Mgr. Miroslava Kubíčková - kab TV ženy
tel.: 515 266 197, 732 980 089
úterý 13:50 - 14:25
středa 13:50 - 14:25
čtvrtek * 14:00 - 15:00
pátek * 12:00 - 12:40
* po předchozí domluvě
Letní škola sportovních technologií - VUT Brno
Dny otevřených dveří na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity
Studium na Farmaceutické fakultě UK
Absolvent.cz
Registrace do zimního semestru CTM Online
 Školní metodik prevence
Mgr. Daniel Nechvátal - školní klub
pondělí 11:00 - 11:45
úterý 09:00 - 09:45
středa 09:00 - 09:45
čtvrtek 11:00 - 11:45
pátek * 13:00 - 14:00
* po předchozí domluvě